1 milyon TL’yi kazanan Rabia Birsen Göğercin’in alacağı para açıklandı

1 milyon TL’yi kazanan Rabia Birsen Göğercin’in alacağı para açıklandı
A+
A-

Rabia Birsen Göğercin, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Milyoner programına damga vurdu. Hayat hikayesi, bilgisi ve tavırlarıyla da seyircilerin dikkatini çeken Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon TL’lik soruyu açtırdı.

“Türkiye’deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?” sorusunun şıkları arasında V harfi Ş, G ve H harfi vardı. ‘V’ harfi diyerek doğru yanıtı veren Rabia Birsen Göğercin 1 milyon TL’yi kazanınca şoke oldu.

Yapılan hesaplamalar sonucunda Rabia Birsen Göğercin’in eline geçecek paranın, vergi kesintileri nedeniyle 1 milyon TL’den daha az olacağı açıklandı. 

VERGİ UZMANI OZAN BİNGÖL AÇIKLADI

Rabia Birsen Göğercin’in kazandığı Milyoner programındaki büyük ödülü hesaplayan Bingöl sosyal medya hesabından şunları yazdı: Bugünkü yarışmada 1 milyon liralık soruya doğru cevap veren yarışmacının eline net [1.000.000 – ((1.000.000₺ – 23.387₺ istisna) x %20 İntikal Vergisi Kesintisi) =] 804.677₺ geçecektir. Bu nedenle yarışmanın adı da “Kim vergiler dahil milyoner olmak ister?” olabilir.

1 milyon TL'yi kazanan Rabia Birsen Göğercin'in alacağı para açıklandı. Vergi uzmanı hesapladı. İşte Göğercin'in eline geçecek para

Kaynak: Medyatava

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.