Beşiktaş bombayı patlatıyor!

Beşiktaş bombayı patlatıyor!
A+
A-

Yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, 65 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Aboubakar ve Cenk Tosun ile vedalaşmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü İngiltere’de buldu.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürütüyor.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 65 milyon euroluk süper golcü için kolları sıvadı. Yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Sky Sports’ta yer alan habere göre; Yaz transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Fransız golcü, Anthony Martial’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kartal’ın bu sezon görev aldığı 19 maçta 2 gol 1 asiste imza atan Fransız yıldız ile ilgilendiği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 28 yaşındaki golcü için bugüne dek toplamda 65 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş'tan Anthony Martial hamlesi! - Duhuliye

Fransız süper golcü, futbol kariyeri boyunca 403 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 106 gol 56 asiste imza attı. Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.