FETÖ’nün Türkiye üzerinde yeni planları var!

FETÖ’nün Türkiye üzerinde yeni planları var!
A+
A-

İbrahim Güneş’in sunumuyla gerçekleştirilen ‘Masa da ne var’ programına konuk olan Akşam Gazetesi Yazarı Yusuf Alabarda, FETÖ’nün Türkiye üzerinde yeni planları olduğuna belirterek “Milletin FETÖ kelimesini duyduğunda tüylerinin diken diken olduğu bir Türkiye hakikati var. Bu Türkiye hakikatiyle uyumlu bir strateji geliştirecekler.” ifadelerini kullandı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in akıbetinin ne olduğu tartışma konusu olurken İbrahim Güneş’in sunduğu ‘Masa da ne var’ programına konuk olan Akşam Gazetesi Yazarı Yusuf Alabarda FETÖ terör örgütü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“FAYDACI AKLI GÜNÜMÜZÜN OLAĞAN ŞARTLARINA UYGUN KULLANACAKLAR”
Alabarda, FETÖ yapısını kullananlar için “Emperyalist akıl pragmatik akıldır, faydacıdır. FETÖ ölmüş umurlarında mı? FETÖ’yü atar KETÖ ile devam eder. Faydacı aklı günümüzün olağan şartlarına uygun kullanacaklardır. ” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE HAKİKATİYLE UYUMLU BİR STRATEJİ GELİŞTİRECEKLER”
Türkiye hakikatine vurgu yapan Alabarda, ” Bu yapıyı kullanan organizasyonun yeni planı var. Milletin FETÖ kelimesini duyduğunda tüylerinin diken diken olduğu bir Türkiye hakikati var. Bu Türkiye hakikatiyle uyumlu bir strateji geliştirecekler.” dedi.

Kaynak: https://www.yirmidort.tv/

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.