Rasim Ozan Kütahyalı’dan Nagehan Alçı’ya cevap geldi!

Rasim Ozan Kütahyalı’dan Nagehan Alçı’ya cevap geldi!
A+
A-

Eski eşi Nagehan Alçı’nın açıklamaları sonrası Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Kütahyalı Alçı’nın “O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak.” sözlerini hatırlattı.

Kütahyalı Alçı’nın 2023 Temmuz ayındaki “Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum.” şeklindeki paylaşımını hatırlattı.

pic.twitter.com/3p1bxlMxvI— Rasim Ozan Kütahyalı (@RasimOzan_K) June 14, 2024

ALÇI’NIN AÇIKLAMALARI

Habertürk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Nagehan Alçı sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulunmuştu:

Hayatımın en büyük pişmanlığı Klavyenin başındaki en zor dakikalarım bunlar. Yıllardır kendime itiraf edemediğim, içimde biriktirdiğim bazı gerçeklerden bahsetme vakti geldi… İnsan bazen hayatla tuhaf mücadele yöntemleri buluyor. Çeşit çeşit savunma mekanizmaları icat ediyor.

Başkaları için avaz avaz bağırırken kendi için hep susuyor, içine atıyor. Ben uzun, çok uzun yıllardır tahayyül edemeyeceğiniz boyutlarda psikolojik, fiziksel ve ekonomik bir şiddet sarmalının içinde yaşadım.

Evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet ve korkunç boyutlardaki manipülasyonun üzerini çocuklarıma bu hikayeyi miras bırakmayayım, böyle bir şeyle anılmasınlar, kendi mağduriyetim işimin önüne geçmesin, diyerek örttüm.

En büyük pişmanlığım onca zaman yaşadıklarım sanki kendi kusurummuş gibi susmuş olmamdır. Uğradığım şiddetle kendi kendime baş etmeye çalıştım. Yıllarca bunları-kendi şahit oldukları hariç- ailemle dahi paylaşmadım. Bunun yalnızca iki istisnası var…

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.