Ahmet Ercan deprem uyarısı!

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde saat 02.24’te meydana gelen 4.8 büyüklüğünde depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan bir uyarı geldi.

A+
A-


Bingöl Yedisu merkezli 4.8 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi. Endişe yaşayan vatandaşların gözleri ise uzmanların açıklamalarına çevrildi.

Meydana gelen depremlerin ardından bilgilendirmeler yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl depremi sonrası bir uyarı geldi.. Ahmet Ercan, “Bingöl Yedisu M4,9 gerinlik birikiminin belirtisidir. Geleceğe hazırlan.” dedi.

Bingöl Yedisu M4,9 gerinlik birikiminin belirtisidir. Geleceğe hazırlan.

— Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan (@ovgunaercan) February 16, 2025
“DENİZ İÇİ YANARDAĞIMIZ PÜSKÜRÜYOR”

Ege depremlerine ilişkin de açıklama yapan Ercan, Küdür Yanardağı’nın kesikli püskürdüğünü söyledi. Ahmet Ercan püskürtünün kesintili olduğunu ve 30 metreyi bulduğunu belirtti.

Ahmet Ercan paylaşımında “KÜDÜR DENİZ İÇİ YANARDAĞIMIZ KESİKLİ PÜSKÜRÜYOR Sömbeki(Simi) adası ile Bozburun arasında, deniz tabanındaki Küdür yanardağı diri. Tabana cıvık külsü lav akıtıyor. Ayrıca kesikli olarak 30 metre yüksekliğe püskürüyor.” dedi.

KÜDÜR DENİZ İÇİ YANARDAĞIMIZ KESİKLİ PÜSKÜRÜYOR
Sömbeki(Simi) adası ile Bozburun arasında, deniz tabanındaki Küdür yanardağı diri. Tabana cıvık külsü lav akıtıyor. Ayrıca kesikli olarak 30 metre yüksekliğe püskürüyor. pic.twitter.com/3bPXeQyXqB

— Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan (@ovgunaercan) February 16, 2025

Sizler için yazıyoruz
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.