Mourinho Galatasaray’a tazminat davası açtı

A+
A-

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun kişilik haklarına yapılan saldırı gerekçesiyle Galatasaray Kulübü’ne manevi tazminat davası açıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Spor Kulübü avukatları aracılığıyla Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun kişilik haklarına yapılan saldırı sebebiyle Galatasaray Spor Kulübü’ne Jose Mourinho tarafından 1 milyon 907 bin Türk Lirası manevi tazminat davası açıldığını kamuoyuna duyururuz” denildi.

“KULÜBEDE MAYMUN GİBİ ZIPLIYORLARDI”
Süper Lig’in 25. haftasında oynanan ve 0-0 sona eren derbinin ardından Mourinho’nun basın toplantısında kullandığı bir ifade Galatasaray camiasını kızdırdı.

Başarılı çalıştırıcının “Kulübede maymun gibi zıplıyorlardı” ifadesini ırkçılık olarak kabul eden Galatasaray, FIFA kanalıyla Portekizli’ye ceza verilmesi için harekete geçmişti.

Sizler için yazıyoruz
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.