Guardiola’dan İlkay Gündoğan açıklaması

A+
A-

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen İlkay Gündoğan hakkında açıklamalarda bulundu. Guardiola, deneyimli orta saha oyuncusuyla yeni sözleşme imzalayacaklarını duyurdu.


Galatasaray'ın transfer gündemindeydi! Pep Guardiola'dan İlkay Gündoğan açıklaması - 1. Resim

GALATASARAY İLGİLENİYORDU

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Galatasaraylı olduğunu sık sık dile getirmesiyle biliniyor. Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında yer alan haberlere göre, sarı-kırmızılı ekip yaz transfer döneminde tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu. Manchester City’nin ise oyuncunun Galatasaray’a transferine izin verebileceği öne sürülmüştü.


Galatasaray'ın transfer gündemindeydi! Pep Guardiola'dan İlkay Gündoğan açıklaması - 2. Resim

GUARDİOLA: “SÖZLEŞMESİNİ 2026’YA KADAR UZATACAĞIZ”

Guardiola, Galatasaray iddialarının ardından İlkay Gündoğan’ın takımdaki geleceğine dair net bir açıklama yaptı. İspanyol teknik adam, “Sanırım sözleşmesini 2026’ya kadar uzatacağız. İlkay ve Bernardo Silva gibi oyunculara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Manchester City formasıyla 37 maça çıkan İlkay Gündoğan, toplam 2194 dakika sahada kaldı. 34 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sizler için yazıyoruz
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.