Gazeteci Erdem Atay, İBB eski başkanı Ekrem İmamoğlu’nun New York reklamlarını haberleştiren Halk Tv’ye tepki göstererek, “Bir insanda izan olur” dedi.
İBB halkın paralarını Ekrem İmamoğlu için harcamaya devam ediyor. ABD”nin New York kentinde BM Genel Kurulu devam ederken, New York sokaklarında, “Free İmamoğlu” yazan kamyon dolaşırken bu gelişmeyi umarsızca haberleştiren Halk Tv’ye Erdem Atay’dan sert bir tepki geldi.
Erdem Atay yaptığı açıklamada, “Abi bu saçma sapan şeyi yaptılar. çok güzel bir cevap vermiş gibi CHP medyası bunu anlattı. 23 Eylül 2024’te Halk TV, bir yıl önce Erdoğan’ın New York’taki reklamını “Milyarlar New York’ta akıtıldı” diye verdi. Halk TV tam bir yıl sonra İmamoğlu haberini “Erdoğan’a bir sürpriz daha, Free İmamoğlu kamyonu New York’ta dolaşıyor” diye verdi. Bir insanda izan olur. İmamoğluculuk öyle bir noktaya gelmiş ki senin gazetecilik duruşunu, aklını almış. Zekanı geriletmiş, bir şey olmuş bunlara. Dön bir yıl önceye, “milyarlar New York’ta akıtıldı” peki İmamoğlu’nun milyarları nerelere akıtıldı?” dedi.