Tedesco’dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması

Yayınlama: 01.10.2025
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında yarın Fransa’nın Nice ekibini konuk edecek Fenerbahçe’de teknik direktör Domenico Tedesco, yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu hakkında konuştu. Genç teknik adam, milli futbolcunun biraz zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Temsilcimiz Fenerbahçe, yarın akşam Kadıköy’de Fransa temsilcisi Nice ile karşı karşıya gelecek.

12207276.jpg

Samandıra’daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İtalyan teknik adam Domenico Tedesco, Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

12172977.jpg

Genç teknik adam, milli futbolcu hakkında, “Onun özelliklerini en doğru kullanabileceği bu pozisyon. Buraya geleli çok uzun süre olmadı. İhtiyacı olan tek şey biraz daha zaman. Yüzde yüz mutlu değildir kendi performansından. Goller atmak, asist yapmak isteyecektir. Ben kendisine çok fazla zaman tanıyacağım. Saha içinde top kaybedince ne kadar efor sarf ediyor, bunlara bakmak lazım. Gol ya da asist yapınca sayıyla gösterebiliyorsunuz ama baskı, top kaybından sonra kontra baskılar sayıyla belirtilemez. Bir çocuğu ata binerken düştüğü zaman tekrardan bindirmeniz gerekir ki istediğini yapabilsin. İstediği seviyeye geleceğini biliyorum, onunla ilgili hiçbir problemim yok.” şeklinde konuştu.

Sizler için yazıyoruz
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.