Fenerbahçe tribünlerinden Gazze’ye destek!

Fenerbahçe Avrupa kupasında Nice Kadıköy’de ağırlıyor. Karşılaşmada Fenerbahçe tribünlerinden Filistin’e destek pankartı açıldı. Taraftarlar Filistin bayrağı açıp, “Kahrolsun İsrail, Filistin’e özgürlük” sloganları attı.

Yayınlama: 02.10.2025
A+
A-

Fenerbahçe bugün Kadıköy Chobani Stadyumu’nda Nice takımını ağırlıyor. Karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarın Filistin’e destek çağrısı ve Sumud Filosu’na selam göndermesi damga vurdu.

“FİLİSTİN’DEKİ HER ÇOCUK GÜVENLİĞİ, SEVGİYİ VE GELECEĞİ HAK EDİYOR”
Kadıköy’de açılan pankartlarla Gazze’ye destek gösteren taraftarlar, “Filistin’deki her çocuk güvenliği, sevgiyi ve geleceği hak ediyor” ve “Özgür Filistin” yazılı mesajlar taşıdı. Tribünlerde Filistin bayrakları da yer alırken, bu görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu.

Özellikle bugünlerde Sumud Filosu’na yapılan saldırılar sebebiyle Filstin bir kez daha dünyanın gündemine oturdu. Filistin’e çeşitli ülkelerden destek mesajları gelirken birçok kez olduğu gibi takımlarımızdan da destek gelmeye devam etti.

SUMUD FİLOSUNA İSRAİL MÜDAHALESİ SONRASI DÜNYA ÇAPINDA PROTESTOLAR BAŞLAMIŞTI
Dün akşam saatlerinde Sumud Filosuna İsrail tarafından yapılan operasyon sonrası dünyanın birçok bölgesinde Filistin’e destek amacıyla protestolar başlamıştı.

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Sözcüsü Thameen Al-Kheetan, İsrail’in, Küresel Sumud Filosu’na yönelik saldırısının, Gazze Şeridi’ndeki hukuka aykırı ablukayı daha da derinleştirdiğini duyurdu. Birçok devlet yapılan operasyon sonrası İsrail’e tepki mesajları yayınlandı.

Fenerbahçe tribünlerinden Gazze'ye destek! ''Nehirden denize Filistin özgür olacak''
Sizler için yazıyoruz
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.