Sinan Oğan’dan tepki çeken sözler!

Sinan Oğan’dan tepki çeken sözler!
A+
A-

Yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ATA İttifakı’nın adayı olan Sinan Oğan’dan vatandaşların tepkisini çeken bir açıklama geldi.

‘BEDAVADAN DESTEK VERMEYİZ’

Gazeteci Bahar Feyzan’ın YouTube kanalında konuşan Oğan, seçimin ikinci tura kalması halinde sonucu belirleyecek kitlenin kendine oy veren vatandaşlar olduğunu belirterek, “Bu seçimin en büyük sürprizi bizim ikinci tura kalmamız. Diğer büyük sürprizi, bizim ikinci tura kalamayıp ama ikinci turun sonucunu belirleyecek olmamız.” dedi.

Feyzan’ın “Yani size oy verenlere destekleyeceğiniz kişiyi açıklamanız…” sözlerine karşılık Oğan, pazarlıksız kimseye destek vermeyeceklerini, oylarının karşılığında cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlık talep edeceklerini söyledi.

Oğan şu şekilde konuştu:

“İstişareyle açıklayacağız. Tabanımıza, bize oy verenlere, bize imza verenlere soracağız. Kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabii ki biz bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlıklar gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız. Anlaşamasak da o zaman yolumuza bakacağız.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.