Akademisyen mescide ayakkabılarıyla girdi!

Akademisyen mescide ayakkabılarıyla girdi!
A+
A-

28 Şubat zihniyeti yeniden kendisini gösterdi. Kadir Has Üniversitesi’ndeki ibadethanede namaz kılmak isteyen öğrenciler ve bir öğretim görevlisi arasında “ayakkabıyla ibadethaneye girme” tartışması yaşandı. Namaz kılmak için gelen öğrencilerin kapı önüne çıkardığı ayakkabılardan rahatsız olan öğretim görevlisi, “Benim kapımın önünde 18 tane ayakkabı 48 tane çanta olmaması için burada ayakkabılıklar var” diyerek öğrencilerin namaz kıldığı alana ayakkabısıyla girdi.

“NAMAZIN İÇİNDEKİ ALTI FARZDAN BİRİSİ TEMİZLİĞİ ŞART KOŞAR”

Namaz kılmak için toplanan gençler ayakkabıyla namaz kılınan alana giren hocaya tepki göstererek dışarıya çıkması gerektiğini söyleyerek, “Kadın ve erkeğin ibadethanesi ayrıdır. Namazın içindeki altı farzdan birisi temizliği şart koşar. Necasetten taharet derler. Bir insanın namaz kıldığı yerin temiz olması gerekir.” yanıtını verdi.

“BEN HRİSTİYANIM, BEN BUDİSTİM”

Öğrencilerin haklı tepkisi üzerine, akademisyen sesini yükselterek gerilimi tırmandırdı ve “Arkadaşlar Hristiyanlar da burada ayakkabıyla girebilir değil mi? Bu benim ilgilendirmez. Ben Hristiyanım, ben Budistim.” sözlerini sarf etti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ SKANDALI CEP TELEFONUYLA BELGELEDİ

Tüm o anlar ibadethanedeki bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.