Bahar Feyzan, Tuncay Özkan’nın peşini bırakmıyor

Bahar Feyzan, Tuncay Özkan’nın peşini bırakmıyor
A+
A-

Türkiye, 28 Mayıs’ta kritik Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunu oylamak için sandık başına gitmeye hazırlanırken Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Tuncay Özkan ise seçim çalışmaları yapmak yerine kişisel meseleleri ile gündeme geliyor. Özkan, hakkındaki iddialarla ilgili TV programlarına çıkıyor. Özkan’ın CHP’nin diğer yöneticilerinden daha fazla ekran başına geçtiğini Odatv haberleştirmişti.

Özkan, TV ekranları yetmemiş olacak ki 15 dakikalık bir video çekerek Twitter hesabından yayınladı. Özkan’ın bu videoyu kendi takipçilerinin görmesiyle de yetinmeyerek facebook ve youtube hesaplarına yükleyerek video bağlantılarını CHP üyelerine SMS ile gönderdiği ortaya çıktı. SMS faaliyetine ve trol hesaplarının çabalarına rağmen Özkan’ın videolarının 24 saatte 1400 kez izlendiği görüldü.

Gazeteci Bahar Feyzan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özkan’ın CHP’lilere SMS göndermesine tepki göstererek “Seçim gecesi veri karanlığını açıklayamayan zat, kendi paçasını kurtarabilmek için CHP datasına mesaj attırıyor.” dedi.

Feyzan’ın paylaşımı şöyle:

“Seçim gecesi veri karanlığını açıklayamayan zat, kendi paçasını kurtarabilmek için Chp datasına mesaj attırıyor.

1 milyon kişilik data, parti babasının malı zaten. Seçmeni salak yerine koyan zat. Tezgahı açmış önüne de parti tabelasını yapıştırmış. Oh arkadan gelsin paralar hazır kitle de var zaten.”

YURTTAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI

Kendilerine mesaj gelen yurttaşlar sosyal medya üzerinden Tuncay Özkan’a tepki gösterdi. 

Kerem Yüksel adlı kullanıcı Özkan’ın SMS’inin ekran görüntüsünü paylaşarak ve Bahar Feyzan’ı etiketleyerek şu paylaşımı yaptı:

Tuncay Özkan’ı fazla sıkıştırmayın. Bize sms atmaya başladı”

Kirpi adlı bir sosyal medya kullanıcısı ise Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP resmi hesaplarını etiketleyerek şu soruyu sordu:

“Tuncay Özkan herkese sms atmaya başlamış. SMS ne alaka, bu kadar kişinin bilgilerinin Tuncay Özkan’da olması ne alaka? 

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise eleştirisini şu ifadelerle dile getirdi:

“Tuncay Özkan SMS’le YouTube linki yolluyor. Bunu yapacağınıza Kemal Beyin videolarını sms atsaydınız. Tv çıkamıyor hiç değilse mobil yolla ulaşırdınız.”

Sosyal medya kullanıcılarından gelen diğer tepkiler ise şöyle:

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.