Hamas dengelerini bozdu!

Hamas dengelerini bozdu!
A+
A-

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu sonrası yenilgi üstüne yenilgi alan İsrail rejimi Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu yönelik Yahudilerin yaptığı protestolar devam ediyor. Yenilgiden ve Hamas’ın elinde olan Siyonist esirlerden Netanyahu’yu sorumlu tutan ve istifasını isteyen göstericiler Tel Aviv’de yol kesti.

Tel Aviv’de işgal rejimi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu protesto eden Yahudiler, “Suç bakanı”, “İsrail’in yıkıcısı” yazılı afiş ve dövizler taşıdı.

İsrail rejimi polisi, yolları ateşe veren gostericilere müdahale ederken çok sayıda Yahudi gözaltına alındı. Müdahale esnasında işgal polisi ve göstericiler arasında arbede çıktı. Ayrıca, birçok şehirde binlerce Yahudi, Gazze’deki esirlerin geri getirilmesi için siyasi bir anlaşma talep etti.

KASSAM’IN ELİNDE HÂLÂ 136 ESİR VAR
Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, “Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlere yönelik sürekli ihlallere karşılık vermek” için gerekçesiyle İsrail’e 7 Ekim 2023’te Aksa Tufanı Operasyonu’nun başlatmış ve o tarihten bu yana İsrail rejimine çok büyük kayıplar verdirdi. Kassam Tugayları’ın elinde hâlâ 136 esir bulunuyor.

GAZZE’DE SOYKIRIM VAR
İşgalci İsrail rejimi 7 Ekim’de aldığı yenilgiyi Gazze’de soykırım yaparak unutturmaya çalışıyor. İsrail rejiminin hastane dahil sivil hedefleri vurduğu saldırılarda bu güne kadar en az 12 bini çocuk, 8 bin 190’ı kadın olmak üzere 27 bin 238 Gazzeli şehit oldu, 66 bin 452 kişi de yaralandı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.