Katliam gibi kazada acı detay ortaya çıktı

Katliam gibi kazada acı detay ortaya çıktı
A+
A-

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya mevkiinde 3 otobüs ve 1 TIR’ın bulunduğu 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun sisin neden olduğu kazada 10 kişi hayatını kaybederken 8’i ağır 61 kişi yaralandı.

Olaya ilişkin başlatılan inceleme çerçevesinde 7 sürücü gözaltına alındı. Bugün Adapazarı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlanan sürücüler adliyeye sevk edildi.

“İYİLİK İÇİN KOŞTUKLARI OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER”
Hayatını kaybeden 10 kişinin arasında bulunan Sedat Değirmenci, Ergin Çınar ve Adem Akyol’un, İstanbul’da mobilya sektöründe montaj ekibi olarak çalıştıkları ve İstanbul’a döndükleri esnada kaza ile karşılaşınca yardım etmek için olay yerine gittikleri, bu sırada otobüsün altında kalarak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Yaşanan acı olay sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Ön Otopsi Merkezi’ne gelen yakınlarından Selahattin Şahan, “3 arkadaşımızı kaybetmenin acısıyla yanıyoruz. Arkadaşlarımız mobilya montajı için gittikleri şehirden dönerken kaza yapan araçlardaki yaralılara yardım için koştu ama bir otobüs hem arkadaşlarımıza hem de kaza yapan araçtan inenlerin arasına daldı. Arkadaşlarımızın yol kenarına çektiği araçta hasar bile yok ama ne yazık ki iyilik için koştukları olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Mekanları cennet olsun” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.