Kibariye, zorlu hayatını anlattı

Kibariye, zorlu hayatını anlattı
A+
A-

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının bu haftaki konuğu, benzersiz sesiyle gönüllerde taht kuran Kibariye oldu. Ünlü şarkıcı, 13 yaşındayken cacığına uyku ilacı atıldığını ve cinsel istismara uğradığı sırada bir kadın tarafından kurtarıldığını anlattı.

Şarkıları ve o şarkılara kattığı yorumla sahnelerin devleşen ismi Kibariye, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“CACIĞIMA UYKU İLACI ATMIŞ”
Daha çocuk yaşta peruk ve ağır makyajlar yapılarak sahneye çıkarılan Kibariye, Kalaycıoğlu’nun “Kötü muameleye maruz kaldın mı?” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Kaldım. Seneler önce Muğla’da çocuğun biri bana aşık olmuş saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerimi koparmıştı çok korkmuştum. O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Düğmelerim falan yırtılmış Zeyno abla vardı o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı? Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü bir darbe atlatıyordum. Neredeyse kötü şeyler olacaktı. Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez”

“BABAM BENİ KEMERLE, TEKMEYLE DÖVERDİ”
Babasından hiç sevgi görmediğini, çok şiddet gördüğünü ve onu hiç affedemediğini açıklayan Kibariye, “Annemi alıp göğsümün içinde saklayabilirim. O derece seviyorum. Kardeşlerimi de öyle. Ölmüş birinin arkasından bu kadar konuşulmaz günaha giriyorum ama babam beni çok dövdü. Kemerle sırtıma vururdu. Babamı da annemi de çok seviyorum. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.