Manchester United’ın dünya yıldızı Beşiktaş yolunda!

Manchester United’ın dünya yıldızı Beşiktaş yolunda!
A+
A-

Beşiktaş, gözünü İngiltere’ye dikti. Kartal, İngiliz devi Manchester United’ın dünya yıldızı için düğmeye bastı. Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan Beşiktaş, yıldız golcü için harekete geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise Dinamo Kiev’i 2-3 ile geçerek tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş, yarın akşam Ukrayne ekibini evinde ağırlayacak. Rakibini eleyerek gruplara kalmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü İngiltere’ye dikti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica’yı kadrosuna katan Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı.

Fotomaç’ın haberine göre; Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, İngiliz devi Manchester United’ın 21 yaşındaki hücüm oyuncusu Mason Greenwood için düğmeye bastı.

Kartal’ın İngiliz hücum oyuncusunu 6 aylık kiralık olarak kadrosuna katmak istediği, yıldız golcünün göstereceği performansa bağlı olarak sözleşmesinin uzatılabileceği belirtildi. Bugüne dek Manchester United forması altında 129 maçta görev alan golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 35 gol atarken 12 kez asist yaptı.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak saatlerin yaşanması bekleniyor. Bugüne dek 176 maçta görev alan yıldız golcü söz konusu karşılaşmalarda 79 gol 24 asiste imza attı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.