Nedim Şener : Kılıçdaroğlu size daha çok şeyler yapacak

Nedim Şener : Kılıçdaroğlu size daha çok şeyler yapacak
A+
A-

Milletvekili aday listelerinin YSK’ya teslim edilmesi sonrası partilerin aday gösterdiği isimler kamuoyuyla paylaşıldı. Muhalefet kanadında büyük tartışmaların çıktığı iddia edilirken CHP’nin listesinde yer alan bazı isimler dikkat çekti.

DEVA Partili Sadullah Ergin, Ankara’dan CHP Milletvekili adayı olarak gösterildi. Bu gelişme sonrası Ergin’in yıllar önce Yedili Masa’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiği tartışmalar gündeme geldi.

CHP’ye peş peşe Sadullah Ergin tepkisi

CHP’ye yakınlığıyla tanınan bazı isimler Ergin’in partiden aday olarak gösterilmesine tepki verdi.

CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç, “İnanamıyorum. Sadullah Ergin Çankaya listesinde. CHP’nin kalesinde. Atatürk’ün Çankaya’sında.” paylaşımında bulundu.

CHP’de 24-25-26. dönem İzmir Milletvekilliği yapan Mustafa Balbay ise “Sadullah Ergin’i listede görünce aklımıza ilk Silivri Cezaevinde pinpon oynaması geldi. Hani o, FETÖ’nün en alçak kumpasları kurduğu günlerin Adalet Bakanı! Ergin’i kutluyoruz, iyi oyuncuymuş!” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Ödil ise “Asrın iftirası Balyoz’u Ergenekon’u unutan ahmak, unutturan vatan hainidir, Ali Dibo’yu listeye koymayın kardeşim, yapmayın…” dedi.

Gazeteci Nedim Şener, CHP’nin milletvekili aday listelerine gelen eleştirileri yapanların PKK ile iş birliğine karşı sessiz kalmalarına TVNET canlı yayınında tepki gösterdi. “Atatürkçü partide böyle olur mu diyorlar? Genel Başkan PKK’nın siyasi koluyla iş tutuyor ağızlarını açmıyorlar.” diyen Şener, CHP’lileri hedef alarak, “Kılıçdaroğlu size daha çok şeyler yapacak.” dedi.

“Atatürk’ün kurduğu parti işgal edilmiş. Liberaller, PKK yardakçıları etrafta cirit atıyor. Genel Başkan PKK’nın siyasi koluyla iş tutuyor ağızlarını açmıyorlar. Neymiş Sadullah Ergin nasıl aday oluyormuş. Atatürkçü Çankaya’da böyle böyle olur mu diyorlar? E Atatürk’ün partisinde böyle şeyler oluyor. Gülizar Biçer ile Yüksel Taşkın, FETÖ’cülerin iadesi konusunda en aktif çalışan isimler. Yüksel Taşkın, PKK bildirisine imza atan akademisyenlerden. Bu bilindiği için Kılıçdaroğlu tarafından tercih edildi. Aynı zamanda PKK yardakçısı. Kılıçdaroğlu size daha çok şeyler yapacak.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.