Olaylı maçın raporu ortaya çıktı!

Olaylı maçın raporu ortaya çıktı!
A+
A-

2 kırmızı kartın çıktığı Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya dalarak hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşanan skandal Türk futbolunu derinden sarstı. Olaylı maçın raporu da ortaya çıktı.

DEPREM ETKİSİ YARATTI

Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya dalarak 2 avanesiyle birlikte hakem Halil Umut Meler’i hastanelik eden Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, skandal olay Türk futbolunda deprem etkisi yarattı.

SAHA KOMİSERİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Futbolda taşları yerinden oynatan olayın ardından bir önemli gelişme daha yaşanırken, NTV karşılaşmanın saha komiseri raporuna ulaştı.

KARARI ETKİLEYEBİLECEK BİLGİLER

Saha içinde yaşananlar kameralara anbean yansırken, rapor olayların koridorlarda da devam ettiğini ortaya koydu. Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile ilgili verilecek kararlar için de bağlayıcı niteliği bulunan bu raporda saha dışında yaşananlar saniye saniye yer aldı.

“BURADAN ÇIKAMAYACAKLAR” DİYE BAĞIRDI

Raporda hakem Halil Umut Meler’in Faruk Koca’nın yumruklu saldırısına beraberindeki 2 kişinin ise tekmelerine maruz kaldığına yer verilirken, esas dikkat çeken nokta ise koridorlarda yaşananları gözler önüne sermesi oldu. Hakemler içeri girdikten sonra tribünlerden yabancı cisimlerin atıldığı, hakemlerin soyunma odalarına girdikten sonra koridora gelen Faruk Koca’nın hakaretlerde bulunduğu ve “Buradan çıkamayacaklar” ifadesini kullandığı da rapora yansıdı.

MELER’E İLK MÜDAHALE RİZE DOKTORUNDAN

Raporda Çaykur Rizespor kulübü doktorunun hakem soyunma odasına gelerek hakem Halil Umut Meler’e ilk müdahaleyi yaptığı ve bu müdahalenin ardından da Meler’in ambulansla hastaneye kaldırıldığı bilgisi de yer aldı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.