Özgür Demirtaş isyan etti!

Özgür Demirtaş isyan etti!
A+
A-

Borsa İstanbul’da sert kayıplar yeni haftanın ilk işlem gününde de devam ediyor.

BIST 100 endeksinde kayıp gün içinde yüzde 3’ün üzerine çıktı. Bütün endeksler negatif tarafta hareket ederken; bankacılık endeksinde kayıp yüzde 4’e kadar yaklaştı.

Uzmanlar, 7550 seviyesinin önemli eşik olduğuna dikkat çekerken; bu seviyenin üzerinde kapanışlar yön belirleyici olacak. Öte yandan 7530-7550 bölgesinin ise, yakın dip olması nedeniyle kritik olduğu belirtiyor.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ ÇOK SERT ÇIKTI
Borsa’da yaşanan kayıplar ve özellikle küçük yatırımcıların panik yapıp satışa geçmesi sonrasında Profesör Doktor Özgür Demirtaş’tan dikkat çeken mesajlar geldi.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Demirtaş, “Borsa İstanbul’daki Küçük Yatırımcıya Yazık. Vallahi Yazık” dedi.

Demirtaş şu mesajları paylaştı:

Borsa İstanbul’daki Küçük Yatırımcıya Yazık. Vallahi Yazık 🙁

Twitter’da bir sürü Borsa hesabı var. Hepsi demiyorum ama bir kısmı, Borsa İstanbul’daki Küçük Yatırımcıların halini söylediğim zaman, Yok En dipte söyledi, Yok ters indikatör vs vs diyorlar. Çıkarları var. Kendileri Maldalar. Kimse Satmasın. Malları yükselsin istiyorlar. Bu Vicdani açıdan sorunlu bir durum. Evet Borsa bundan sonra Yükselebilir de. AMA Kardeşim Adı üstünde Küçük Yatırımcı, Panik yapan Yatırımcı. Borsa böyle düşünce satan yatırımcı… 8 Milyon tane ufacık yatırımcıyı Borsaya çektiniz. Aldırdınız sonra panikle aşağıdan sattırdınız. Zarar etti insanlar. Yazık Değil mi? Günah Değil mi? Haksız mıyım? Allah aşkına Haksız mıyım?

Heralde 1000 Kere Yazdım. Sizin için 1001. kez yazayım Utanın… Abonelik KÜÇÜK yatırımcılara uygun DEĞİL. Abonelik: Şirket Sahipleri, İş insanları, Üst Düzey Beyaz Yakalara Yönelik. Bir daha yazayım mı? Yoksa Açık mı?

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.