Şehit babası: Demirtaş’a özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum

Şehit babası: Demirtaş’a özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum
A+
A-

Elazığ’da, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan için İmam-ı Azam Camii’nde tören düzenlendi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Ömer Toraman, AK Parti Elazığ milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Tunceli Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, kurumlar ve siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı kortej eşliğinde camiye getirilerek, katafalka konuldu, dua edildi.

OĞLUNUN ÜNİFORMASIYLA TÖRENE KATILDI

İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın kıldırdığı cenaze namazı ve okunan duanın ardından, oğlunun üniformasıyla törene katılan şehidin babası Mehmet Aslan mikrofonu alarak evladı için helallik isteyip, “Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya, özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Bunun üzerine törene katılanlar “Kahrolsun PKK” sloganları attı.

Daha sonra şehidin naaşı cenaze aracıyla Garnizon Şehitliği’ne götürüldü.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Aslan’ın naaşı, Garnizon Şehitliği’nde toprağa verildi. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, baba Mehmet Aslan’a Türk bayrağı ile şehit oğlunun fotoğrafını verdi.

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un törene gönderdiği çelenkler bazı katılımcılar tarafından alandan çıkarıldı. Çelenklerin çöp konteynerine atıldığı görüldü.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.