Simge Sağın’dan 10 günde 3 kilo verdiren diyet! 

Simge Sağın’dan 10 günde 3 kilo verdiren diyet! 
A+
A-

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, formunun sırrını açıkladı. 41 yaşındaki Sağın, 10 günde 3 kilo verdiren diyetini meraklıları için itiraf etti. Ünlü şarkıcı bakın nasıl zayıflamış…

Her paylaşımıyla olay olan şarkıcı Simge, sahne kostümleriyle de dikkat çekiyor. Başarılı isim formunun sırrını paylaştı.

İŞTE SİMGE SAĞIN’A 3 GÜNDE 10 KİLO VERDİREN DİYET

Simge Sağın, geçtiğimiz sene klibi için kolları sıvayıp sıkı bir diyete başladı. Diyet yapmaya başlayan güzel popçu, bir uzmandan destek alarak çok etkin bir şekilde kilo verdi.

Sahne kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Simge Sağın, zayıflamak için aç gezdiğini söyledi.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Şarkıcı Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası müzisyen olan şarkıcı, daha 12 yaşında gitar çalmaya başladı.

Zamanla kendi bestelerini de yaratmaya başlayan Sağın, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde öğrenim gördükten sonra popüler müzik camiasında çalışmaya başladı.

Simge Sağın, ilk profesyonel deneyimini sanatçı Zeynep Dizdar orkestrasında yakaladı. Gülşen’e 4 yıl, Yaşar Günaçgün’e ve Serdar Ortaç’a ikişer yıl sahnede vokalistlik yaptı.

2007 yılında başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen‘in oynadığı “Annem” dizisinde Kıraç ile düet yapan ünlü isim, birçok jenerik ve dizi müziğini seslendirdi.

2011 yılında ilk albümü ‘Yeni Çıktı’yı Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkardı.

2014 yılında bu kez prodüktörlüğünü kendi üstlendiği ‘Bip Bip’ isimli albümünü çıkaran sanatçı, 2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Fransız şarkıcı Riff Cohen’in ‘Dans Mon Quartier’in Türkçe sözlerle cover hali olan ‘Miş Miş’ adlı ilk teklisini yayımladı. 29 Ocak 2016’da ikinci teklisi olan ‘Yankı’yı çıkaran Simge, bu şarkıyı Sezen Aksu, Deniz Erten ve Ersay Üner ile birlikte hazırladı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.