TGC’nin yeni başkanı belli oldu

TGC’nin yeni başkanı belli oldu
A+
A-

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda başkan olarak görev yapan Turgay Olcayto, İstanbul’dan taşınma kararı aldığı için istifa etmişti. Olcayto’nun bıraktığı koltuğa Vahap Munyar seçildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde (TGC) 2013-2023 yılları arasında başkan olarak görev yapan Turgay Olcayto, İstanbul’dan taşınma kararı aldığı için istifa dilekçesini sunarak, 6 Ocak 2024 itibarıyla görevini bırakacağını açıkladı.

TGC’den yapılan açıklamaya göre, cemiyetin Kurullar ve Komisyonlar Değerlendirme Toplantısı, yönetim kurulu ve komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeniden görev dağılımı yapılan toplantıda, daha önce başkanvekili olarak görev yapan Vahap Munyar başkanlık görevine seçildi.

TGC Başkanvekili Doğan Şentürk olurken, İhsan Yılmaz başkan yardımcılığı, Hakan Güldağ da genel saymanlık görevine getirildi.

Toplantıda, Sibel Güneş’in genel sekreter, Nuray Karagöz’ün genel sekreter yardımcısı, Göksel Göksu, Pınar Aktaş, Uğur Güç ve Atilla Dişbudak’ın ise üye olarak görevlerine devam etmesi kararlaştırıldı.

Turgay Olcayto’dan boşalacak yönetim kurulu üyeliğine de ilk yedek üye Garbis Özatay’ın çağırılmasına karar verildi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.