Usta oyuncudan yürek yakan sözler…

Usta oyuncudan yürek yakan sözler…
A+
A-

Yabancı Damat’ın Memik Dede’si usta oyuncu Arif Erkin Güzelbeyoğlu’nun ortaya çıkan son videosu sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Arif Erkin Güzelbeyoğlu, “Ben Arif Erkin. Belki ismimi tanımazsınız, Yabancı Damat dizisindeki ‘Memik Dede'” sözlerini sarf edince videoyu izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

3. sezonda sona eren Yabancı Damat final yaptıktan sonra Beyaz Melek, Canım Ailem, Hayat Devam Ediyor, Muhteşem Yüzyıl, Doksanlar gibi pek çok yapımda rol alan usta sanatçı son olarak kucağındaki kedisiyle kendisini sevenlere teşekkür etti. 

Usta isme sosyal medyadan yorum yağdı. Pek çok kişi, kendisini elbette tanıdığını, kendisini çok sevdiğini dile getirdi. 

Usta oyuncudan yürek yakan sözler... 'İsmimi tanımazsınız' diyen Arif Erkin Güzelbeyoğlu'na sevenlerinden sevgi seli. İşte Yabancı Damat Memik Dede'nin son hali

1935 yılında Gaziantep’te hayata gözlerini açan tiyatroya amatör olarak başlayan Arif Erkin Güzelbeyoğlu, profesyonel tiyatroyla lisede tanıştı.

İstanbul Teknik Üniversitesinde mimarlık, Devlet Opera ve Balesi’nin, Opera Dershanesi’nde müzik eğitimi alan usta isim uzun yıllar Beşiktaş Belediyesi’nde mimarlık yaptı. Arif Erkin ayrıca son derece başarılı film müzikleri yaptı.

Hafızalara kazınan rolü, Türk ve Yunan gençlerin zorlu aşklarını işleyen keyifli dizide hayat verdiği tatlı ve huysuz Memik Dede karakteriydi.

Yabancı Damat final yaptıktan sonra Beyaz Melek, Canım Ailem, Hayat Devam Ediyor, Muhteşem Yüzyıl, Doksanlar gibi pek çok yapımda da rol aldı. 

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.