Yarısı Bizden’e rekor başvuru! 

Yarısı Bizden’e rekor başvuru! 
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden” kampanyamıza 162 bin başvuru oldu ve toplamda 728 bin bağımsız bölümü içeren bir başvuru sayısı söz konusu. 31 Mayıs itibariyle anlaşan vatandaşlarımıza projesi çizilen yerlerde de hızlı bir şekilde inşaat sürecini TOKİ Başkanlığımızla birlikte yürütüyor olacağız.” dedi.
Bakan Murat Kurum, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde milletvekili seçilmesinde partisine ve kendisine destek veren İstanbul 1. bölgedeki vatandaşlara yaptığı teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Kurum, beraberindeki heyetle Sancaktepe’de bir esnaf lokantasında yemek yedi.

Bakan Kurum, vatandaş tarafından verilen siparişi hazırlamak için tezgâhın başına geçerek döner kesti, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Kurum, 14 Mayıs’ta düzenlenen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili olarak seçilmesini sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

“Yarısı Bizden’ kampanyamıza 162 bin başvuru oldu”

Bakan Kurum, ziyaretlerinin ardından “Yarısı Bizden” kampanyasına başvuralar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Bakan Kurum, “Yarısı Bizden” kampanyasına vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiğini ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu:

“Şu an itibariyle ‘Yarısı Bizden’ kampanyamıza 162 bin başvuru oldu ve toplamda 728 bin bağımsız bölümü içeren bir başvuru sayısı söz konusu. Bu da yaklaşık 3 milyon vatandaşımızın hayatı değişiyor demek. 3 milyon vatandaşımız Sayın Cumhurbaşkanımıza güvendiğini, devletimize güvendiğini bu başvuru sayısıyla birlikte göstermiş olduk. Tabi ‘Yarısı Bizden’ kampanyası İstanbul’umuzun güçlü hale getirilmesi adına çok önemli bir projedir. Asrın dönüşüm projesidir. Yüzyılın dönüşüm projesidir. Bu kapsamda biletimizle inşallah el ele vereceğiz. Şu an ekiplerimiz sahada başvuru yapan vatandaşlarımızın binalarına gitmek ve orada incelemeler yapmak suretiyle süreci an be an takip etmekteyiz. İnşallah anlaşmaların yapılmasına müteakip 31 Mayıs itibariyle anlaşan vatandaşlarımıza projesi çizilen yerlerde de hızlı bir şekilde inşaat sürecini TOKİ Başkanlığımızla birlikte yürütüyor olacağız.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.