Fatih Portakal Fox TV’den neden ayrıldığını açıkladı

Fatih Portakal Fox TV’den neden ayrıldığını açıkladı
A+
A-

Fox TV’de ana haberi sunan ve sevilen yayınlara imza atan Fatih Portakal, geçtiğimiz aylarda Sözcü TV ile anlaştı. Bana Göre TV adlı YouTube hesabında Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programına katılan Fatih Portakal, sürekli gündeme gelen ‘Fox TV’den kovuldu mu? Tehdit mi edildi?’ gibi yorumlarına açıklık getirdi.

‘GİTMEK ÇOK İYİ GELDİ’

Fox TV’den ayrılması ve İzmir’e taşınması hakkında “Benim için her şey sağlık, giderken de öyleydi. Gitmek çok iyi geldi, 2.5 senedir doğaylayım mutluyum.” diyen Portakal, bu kararından hiç pişman olmadığını belirtti.

İSTİFAYA ZORLANDI MI?

İstifaya zorlandığı iddiaları hakkında konuşan Porkala, “Daha önce yine bırakmıştım. Düşünsene bir haber sunuyorsun birkaç saat sonra birisi seni arıyor ‘Cumhurbaşkanı senin hakkında konuştu bilgin olsun’ veya yayın anında bir öğreniyorsun ki RTÜK’ten dosyan gidiyormuş. Yılgınlıklar oldu. Düşünsene koskoca ülkenin Cumhurbaşkanı gidiyor meydanda ‘Patlatırlar enseni’ diyor. Bunlar kolay şeyler mi? Değil. Cumhurbaşkanı kim ben kimim? Bunlar insanın içinde birer tortu bırakıyor.” dedi.

‘BABAM GİBİ ÖLMEK İSTEMEDİM’

Portakal, uzun yıllar korumayla dolaştığını da açıklayarak, “Valilik korumasıyla geziyorum bunların hepsi üst üste geliyor. TL bu tarafta dursun ben gideceğim diyorsun. Ben babamın ölümünü gördüm o şekilde ölmek istemiyorum, stresten uzak huzurlu olmak istiyorum” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.