Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na seccade tepkisi sürüyor

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na seccade tepkisi sürüyor
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir-Kayaşehir Metro açılışında konuştu.

Erdoğan geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir iftar daveti sonrası seccade üzerinde fotoğraf çekilmesi üzerinden yüklenerek “Birileri seccadeleri ile ayakkabılara basabilir. Birileri seccadelerin üstüne ayakkabı ile basabilir, ne yapalım. Bunları da iyi tanımak lazım. Kıblesi Kabe olmayanın artık seccadesi nereye bakar bilemem” ifadelerini kaydetti.

Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Havasını birlikte soluduğumuz, güneşinin sıcaklığına birlikte uyandığımız İstanbullu hemşehrimize mahcup olamayız.. Ulaştırma Bakanlığımız asıl sorumlusu becerip işini tamamlayamadığı için maalesef biz devraldık.

‘3 YIL GEÇTİ İSTANBUL’A BİR ÇİVİ ÇAKAMADILAR’

Bakın 3 yılı geçti bu büyükşehir belediyesi İstanbul’a bir çivi çakamadı. Dörtte biri anca biten viyadük dışında ortada hiçbir şey yok. Gece gündüz çalışarak hattımızı tamamladık. Bugün de sizlerin hizmetine vermenin gururunu yaşıyoruz.

Kent merkeziyle Çam ve Sakura Hastanesi arasında ulaşım daha rahat olacak. Büyükşehir belediyesi yapmadığı için biz yapmıştık. Artık trafikte vakit kaybetmek zorunda kalmayacaksınız. Metrokent- Bakırköy arası 29 dakikada, Çam ve Sakura Hastanesi-Bakırköy arası 23 dakikada gidebileceksiniz. Metro hattı uzunluğunu 130 km üzerine çıkarabiliyoruz.

‘BİRİLERİ METRO HATTINA BETON DÖKÜYOR’

Birileri inşaatı başlamış metro hatlarına biliyorsunuz ne yapıyorlar? Beton döküyorlar, beton. Bakanlığımız ise 5 metro hattında çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’da raylı sistem ağı 324,5 kilometreye ulaştı. Kimileri sadece laf yapar, kimileri de işte böyle iş yapar iş. Hizmet yapar, biz laf üstüne laf koyanlardan değil, taş üstüne taş koyanlardan olduk. Bu şehrin omuzlarımıza yüklediği sorumluğu bilerek çalıştık. Biz bu şehre aşığız, biz bu şehrin dertlisiyiz. Bundan sonra da eserlerimizle konuşmaya devam edeceğiz. Bu ve daha fazlasını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız yetiştirecek.

‘KIBLESİ KABE OLMAYANIN YÖNÜ NEREYE BAKAR BİLMİYORUM’

Kimileri sadece laf yapar kimileri de sadece iş yapar hizmet yapar. Biz laf üstüne laf koyanlardan değil, taş üstüne taş koyanlardanız. Farklı hevesler peşinde koşmak yerine İstanbullular’a hizmet etmeye adadık.

Yeni metromuz hayırlı olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Rabbim inşallah bizi sağlıkla Ramazan Bayramı’na kavuştursun.

Birileri seccadeleri ile ayakkabılara basabilir. Birileri seccadelerin üstüne ayakkabı ile basabilir, ne yapalım. Bunları da iyi tanımak lazım. Kıblesi Kabe olmayanın artık seccadesi nereye bakar bilemem.

TOGG’un da teslimatlarını başlattık. Yerli milli aracımızı ülkemize kazandırdık. Yollarda gördüğümüz TOGG’u yakında dünyada göreceğiz. Azerbaycan Başkanı Aliyev’e gönderdik şimdi bir tane de Özbekistan’a göndereceğiz.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.