Kartal’a transferler yaradı

Kartal’a transferler yaradı
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de gösterdiği performansla son haftalarda yükselişe geçen Beşiktaş, taraftar ve camiasının beğenilerini toplamaya devam ediyor. Son olarak Süper Lig’de ezeli rakiplerinden Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup eden Beşiktaş yeni transferlerle oluşan kadroyla gelecek sezon da adından söz ettirecek gibi duruyor.

Devre arasında kadrosuna Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Omar Collay, Onur Bulut ve Gaziantep FK’dan kiralık olarak Maxim’i katan Siyah-Beyazlılar transferlerin kadroya etkisiyle galibiyet serisini sürdürecek. Deprem felaketinin ardından ilk olarak Antalyaspor’a karşı mücadele eden Beşiktaş statü gereği yeni transferlerini sahaya sürememiş ve rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı.

Yeni transferlerin ilk oynadığı Ankaragücü mücadelesinde Beşiktaş rakibini 2-1 mağlup etmiş ve yeni bir galibiyet serisine başlamıştı. Ankaragücü mücadelesinin ardından çıktığı 3 karşılaşmayı da kazanan Kara Kartal Fenerbahçe’yi de deplasmanda 10 kişi yenmeyi başardı.

Söz konusu 4 maçta 11 gol atan Beşiktaş, kalesinde de 4 gol gördü. Beşiktaş’ta yeni dönemine başlayan golcü Aboubakar’da gollerini sıralamayı bildi. Aboubakar 4 maçta gol atmayı başarırken bir de asiste imza attı.

Beşiktaş’ta uzun süredir yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroya giremeyen Rachid Ghezzal da takıma tam anlamıyla geri döndü. Cezayirli yıldız, İstanbulspor karşısında 1 asist yaparken Fenerbahçe karşısında da 45 dakikada iyi bir mücadele ortaya koydu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.