Kılıçdaroğlu açıkladı: “418 milyar dolar” Filmlerimiz yasaklandı

Kılıçdaroğlu açıkladı: “418 milyar dolar” Filmlerimiz yasaklandı
A+
A-

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yeni bir paylaşımda bulunmuş, attığı tweet ile kamuoyuna saat vererek buluşma çağrısı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımına “Sevgili halkım, korku dağları sarmış. Çok önemli bir mesele var, hepinizi 21.30’da buraya bekliyorum.” notu düşmüştü.

YENİ VİDEOYU PAYLAŞTI

Saatler 21:30’u gösterdiğinde Twitter hesabından yeni bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez.” ifadelerini kullandı.

418 MİLYAR FİLMİ HAZIRLADIK. BAZI KANALLAR YAYINLAMAYI REDDETTİ

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda şunları söyledi,

“Sevgili halkım sizden çalınan bir para var, tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu. Çalınan para sizin paranız. Evlatlarınızın parasını gasp ettiler. Bu arada şunu da söyleyeyim; devletle birlikte dürüstçe hizmet veren on binlerce de şirket var. Onların hepsinin başımın üstünde yeri var. Ben de bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum. ‘Bu çeteler benim can düşmanımdır’ dedim. ‘Onlar bu ülkede yatağa aç gire çocukların hakkını yemiştir’ dedim.

Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla hakım için yapacaklarımı kısa filmlerle anlattım. Bu filimler bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz. Ey çeteler ey o hakkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar ben sizden mi korkacağım. Ben ölümü göze almışım. Sizin sansürlerinizle mi geri adım atacağım. Halkımız refaha ve huzura kavuşacak.

Bunun için ben sizinle ölümüne mücadele edeceğim ölümüne. Şu net ki ben sırtımı milletime yaslayacağım. Biz bu işi yaparız ve yapacağız. Halkıma sesleniyorum 418 milyar dolar sersinin ilk filmini biraz yayınlayacağım.”

KILIÇDAROĞLU İLK FİLMİ YAYINLADI

CHP Lideri kanallar tarafından sansürlendiğini söylediği ilk filmini Twitter hesabından “Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler…” notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı 18 saniyelik videoda ise “Sana söz emekçi kardeşim hazineden çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Omuzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım. Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek…” ifadeleri yer aldı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.