Sarıgül’den İnce’ye tepki

Sarıgül’den İnce’ye tepki
A+
A-

CHP’den ayrıldıktan sonra Türkiye Değişim Partisi’ni kuran Mustafa Sarıgül, Fox TV’de İlker Karagöz’e programında yine CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce’ye yüklendi.

14 Mayıs genel seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan İnce’yi davasına ihanet eden biri olarak eleştiren Sarıgül, “Ar damarınız çatlarsa insanlar saygı ve sevgiyle bakmaz. Vefasız insanlardan, ihanetçi insanlardan hiçbir şey olmaz” ifadelerini kullandı.

‘İHANETÇİ İNSANLARDAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ’

Sarıgül, İnce’nin geçmişte CHP lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde aday olduğunu hatırlatarak, “İktidar yoruldu, enerjisi bitti. Tam değişim zamanında oyun bozmak doğru değil. Ayrışma zamanı değil. Bir insanın geçmişine bakmak lazım. Geçmişteki konuşmalarda ‘Ben kesinlikle aday olmam, böyle bir şey yapmam’a bakmak lazım. Şimdiki duruma bakmak lazım. İnsanlarda biraz ahde vefa olması lazım. Cumhurbaşkanı seçilseydi ne olacaktı? Ben belediye başkanı adayı oldum. Kim yaptı Kılıçdaroğlu. İnsanlarda birazcık vefa, insanlarda biraz ar damarı olacak. Ar damarınız çatlamayacak. Ar damarınız çatlarsa insanlar saygı ve sevgiyle bakmaz. Vefasız insanlardan, ihanetçi insanlardan hiçbir şey olmaz. Davasına ihanet edenler de tarih önünde hesap verir” şeklinde konuştu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.