Mauro Icardi’den kötü haber!

Mauro Icardi’den kötü haber!
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Mauro Icardi, Ahmet Nur Çebi, Dursun Özbek ve Emre Belözoğlu’nun sportmenliğe aykırı davranışları veya hakaret sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini duyurdu.

ICARDI: “YILIN SOYGUNU”

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin PFDK’ya sevk edilmesinin sebebi olarak gösterilen sportmenliğe aykırı davranışları, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Başakşehir maçı sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımına dayanıyor. Icardi, paylaşımında hakem kararlarını eleştirerek “Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu.” ifadelerini kullanmış ve bu sözleriyle hakemleri hedef almıştı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tarafından açıklanan PFDK sevkleri arasında, Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin de ismi yer aldı. Icardi, Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. Maddesi uyarınca sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Taraftarlar, Icardi’nin ne kadar ceza alacağı konusunda farklı görüşler belirtirken, Galatasaray taraftarları herhangi bir cezaya tabi tutulmaması gerektiğini savunuyorlar. Ancak, rakip takım taraftarları ise geçmişteki benzer olayları örnek göstererek en az 3 maç ceza alması gerektiği görüşündeler.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.