Araç sahipleri dikkat!

Araç sahipleri dikkat!
A+
A-

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu başvuru ya da şikayet durumunda ödenen ücretlerin geri iadesinin yapılacağını belirtti. Son dönemlerde AVM otoparklarında alınan ücretler için şikayetler her geçen gün artış gösteriyor. Bazı AVM’lerde ilk 3 saat ücretsiz olmasına rağmen sürücülerden ücret talep ettiği görülüyor. Yapılan açıklama kapsamında AVM’lerde ödenen otopark ücretlerinin geri alınabileceği duyuruldu. Tüketici haklarını korumak amacıyla atılan adımlar kapsamında yeni açıklamalar da peş peşe geliyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÜCRETLER GERİ İADE EDİLECEK


Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, Ümraniye’deki bir alışveriş merkezinde ilk 3 saatin ücretsiz olmasına rağmen kendisinden 60 TL otopark ücreti istendiğini belirtti. Konu hakkında şikayetçi olan Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karara birçok AVM’nin uymadığını aktardı. Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunan Ağaoğlu, AVM yönetiminin yanlış kararından dolayı alınan 60 TL’nin iade edildiği vurguladı.

UKOME kararına değinen Aydın Ağaoğlu, kararın açık bir şekilde belli olduğunu ve AVM’lerin de bu kararı uyması gerektiğinin altını çizdi. Tüketicilere tavsiyelerde bulunan Ağaoğlu benzer bir durum yaşayan kişilerin e-devlet sistemi üzerinden başvuru yaparak geri ödeme alabileceğini belirtti. Aydın Ağaoğlu, bunun yanı sıra tüketicilerin belediyelere de şikayette bulunabileceğini aktardı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.