Kerem’e zamlı sözleşme kapıda

Kerem’e zamlı sözleşme kapıda
A+
A-

Galatasaray’da yerli futbolcuların sözleşme iyileştirme görüşmeleri devam ediyor. Sarı-Kırmızılılarda sıra kaptanlar arasında bulunan Kerem Aktürkoğlu’na geldi. Galatasaray idarecileri, yıllık 8 milyon TL kazanan Kerem Aktürkoğlu’nun temsilcileriyle bir araya geldi.

Sözleşme yenileme konusunda büyük ölçüde mutabakat sağlanırken Kerem’in yıllık ücretinde de iyileştirmeye gidileceği belirtildi. 2021 yılının Aralık ayında zamlı mukaveleye imza atan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon yıllık 8 milyon TL kazanıyor.

Kerem Aktürkoğlu’nun yeni sözleşme ile birlikte yıllık 20 milyon liraya yakın bir ücret kazanması bekleniyor. Sarı-Kırmızılıların, imzalanacak yeni mukaveleye bir çıkış maddesi de koyacağı bildiriliyor. Bu konuda da ayrıca görüşmeler devam ediyor. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 24 yaşındaki kanat oyuncusunu birçok Avrupa takımı takip ediyor. Almanya, İspanya ve İtalya’dan bazı takımlar genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Wolfsburg’tan gelen 15 milyon euroluk teklif Galatasaray yönetimi tarafından kabul edilmemişti. İtalyan ekibi Napoli de Kerem ile ilgilenen kulüplerin başında geliyor. Kerem bu sezon şu ana kadar 29 resmi maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.