Beşiktaş, Atletico Madrid’i 2 golle devirdi

Beşiktaş, Atletico Madrid’i 2 golle devirdi
A+
A-

Beşiktaş özel maçta sahasında İspanya’nın Atletico Madrid takımını konuk etti. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı. 

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri karşılaşmanın 25. dakikasında Gedson Fernandes ile 88. dakikada N’Koudou kaydetti. 

Müsabakanın bilet satışından elde edilecek gelir, siyah-beyazlı kulübün deprem bölgesinde yapacağı okullarda kullanılacak.



Bakan Kasapoğlu da takip etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da tribünden takip etti.

Bakan Kasapoğlu, müsabakayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle izledi.



Yaklaşık 25 bin bilet satıldı

Beşiktaş ile Atletico Madrid arasında oynanan yardım maçında yaklaşık 25 bin bilet satıldı. 180 TL ile 4 bin TL arasında değişen biletlerin satışından elde edilen gelirin tamamı deprem bölgelerine aktarılacak ve depremzede vatandaşlar için kullanılacak.



‘Türkiye için hep beraber’ pankartıyla sahaya çıkıldı

İki takım seremoni için sahaya çıkarken Madrid ekibi; ‘Together for Türkiye (Türkiye için hep beraber)’ pankartıyla sahaya çıkarken, Beşiktaşlı futbolcular ise İspanyolca; ‘Teşekkürler Aletico’ pankartını taşıdı.

Ayrıca mücadele öncesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için de saygı duruşunda bulunuldu.



Formalar açık artırmayla satılacak

Her iki takımın maçta giydiği formalar, Beşiktaş Kulübü’nün deprem bölgelerinde gerçekleştireceği okul projelerine destek olmak amacıyla açık artırma yöntemiyle satılacak. Formaların satışı kartalyuvası.com.tr adresi üzerinden yapılacak.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.