Burak Yılmaz’dan Galtier’e destek

Burak Yılmaz’dan Galtier’e destek
A+
A-


Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, Lille’de birlikte çalıştığı Galtier’in hakkında çıkan haberlerin “Saçmalık” olduğunu dile getirdi.

“SAÇMALIK”

Burak Yılmaz, Galtier için destek paylaşımında, “Galtier, harika bir insan ve harika bir teknik direktör. Onunla ilgili yazılan her şey saçmalık. Onunla birlikte çalıştığım ve kazandığım için mutluyum” ifadelerini yazdı.

“O HARİKA BİR TEKNİK DİREKTÖR”

37 yaşındaki golcü oyuncu, bir paylaşım daha yaptı ve bu kez, “Bugün haberleri okudum ve bir şeyler söylemem gerektiğini hissettim. Galtier ile çalıştım, ondan dinim ya da milliyetim ile ilgili hiçbir olumsuz davranış görmedim. O harika bir teknik direktör olduğu kadar harika bir insan.” sözlerini yazdı.

NE OLMUŞTU?

Fransız basınındaki haberlerde; Nice’in eski futbol direktörü Julien Fournier’in Christophe Galtier’in kendisine Müslüman ve siyahi futbolcularla ilgili sözlere yer verildi.

“CUMA NAMAZINA GİDEN PİSLİKLER!”

Galtier’in Julien Fournier’e yolladığı e-mail’de “Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı Cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı. Dün gece restorana gittim ve herkes siyahlardan oluşan bir takımımız olduğunu söyleyerek bana takıldı” şeklinde ırkçı söylemlerde bulunduğu gündem oldu.

SORUŞTURMA AÇILDI

RMC Sport’taki habere göre; Sahipleri Müslüman olan Paris Saint-Germain de bu skandal iddialar üzerine teknik adam hakkında soruşturma başlatıldı. Nasser Al Khelaifi’nin bu maillerden haberi olmadığı. Daha önceden bilmesi halinde ise Galtier’i göreve getirmeyeceği de ifade edildi.

PSG OLAYI ARAŞTIRIYOR

Bu olay üzerine PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, ortaya atılan bu iddianın araştırılmasını istedi. Fransız basınına göre, PSG eğer Galtier’in bu tutumunu doğrulayabilirse; görevine son verecek. Öte yandan Collectif Ultras Paris taraftar grubu iddiaların ispat edilmesi halinde, Galtier ile yolların ayrılmasını talep etti.

İşte Yılmaz’ın o paylaşımı;

Galtier'e destek veren Burak Yılmaz, sessizliğini bozdu: Saçmalık

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.