Necmi Kadıoğlu milletvekili adaylığından çekildi

Necmi Kadıoğlu milletvekili adaylığından çekildi
A+
A-

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul 3. Bölge 8. sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. Kadıoğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı Twitter’dan adaylıktan çekildiğini duyuran Kadıoğlu şu açıklamaları yaptı:

“Partimiz, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için “Türkiye Yüzyılı” mottosuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, 9 Nisan 2023 tarihinde İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na sunulmuş ve ben de bu listede yer almaktayım.

Adaylığımın sonrasında, ülkemiz adına birçok yönden tarihi öneme sahip seçimde, bölgede siyasi dengelerin değişmesiyle, adaylığımın olumlu sinerji ve karşılık oluşturmasıyla birlikte belli çevreler tarafından sosyal medya üzerinden yıpratma ve itibarsızlaştırma çalışmaları başlatılmıştır.

“MONTAJ ÜRÜNÜ VİDEOLARIN MAĞDURU OLDUM”

Bütün bu iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Örneğin, akbil davasında beraat ettim, Cumhuriyetin kuruluşu ile ilgili söylemediğim ama söylenmiş gibi gösterilen cümlelerle ilgili de beraat ettim ayrıca kurgu ve montaj ürünü videoların mağduru oldum. Bu konularla ilgili şikayetlerim sonucunda, mahkemeler tarafından mağduriyetimin tespit edildiği ve sorumluların cezalandırıldığı da unutulmamalıdır.

“CUMHURBAŞKANIMIZ YIPRATILIYOR”

Gerçeklerin böyle olmasına rağmen, Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olduğu ifade edilen bu süreçte, siyasi linç ve yıpratma amacı güden YALAN-İFTİRA-KOMPLO-MONTAJ içerikli siyasi operasyonlarla, şahsım nezdinde Partimiz ve Cumhurbaşkanımızın yıpratılmaya çalışıldığı açıktır. Nefsimi ve haklılığımı ayaklar altına alarak buna müsaade etmeyeceğim. Bu sebeple Milletvekilliği adaylığımdan feragat ettiğimin beyanı ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim. Kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.