Erdoğan “Genel af düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi

Erdoğan “Genel af düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi
A+
A-

GENEL AF DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?”

Canlı yayında “Genel af düşünüyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Erdoğan, adaylığını af üzerine inşa etmediğini belirterek Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Erdoğan şunları söyledi:

“Terörist başını bırakacaklarmış. Selo’yu bırakacaklarmış. Bu ülke bir hukuk devleti. FETÖ’nün içerideki uzantılarına bırakılacakmış. Bunu nasıl diyebilirsin? O zaman her gücü eline alan, cezaevlerinin kapılarını açtım açıyorum…

“BUNLAR OY İÇİN YAPILIYOR”

Bunlar oy için yapılan şeylerdir. Biz gelirsek bunlar serbest bırakacağız, o yüzden oylar bize. Karşımızdaki zat bunu Meclis kürsüsünden defalarca söyledi. Bu bir hukuk devletinin ahlaki yapısına uygun değil. Ben cumhurbaşkanlığı adaylığımı genel af üzerine kurmadım. Bay bay Kemal buradan ne elde ederim bunun peşinde.

“SELO’YU ÇIKARMAK İÇİN VAATLERDE BULUNUYOR”

Diyarbakır’da 51 yavrumuzun ölümüne neden olan Selo değil mi? Selo’nun kendisi Kürt değil Zaza’dır. Kürt kardeşlerimizin ölümü üstünden kendine rant devşirmeye çalışıyor. Maalesef şu anda bakıyorsunuz Bay Bay Kemal de Meral Hanım da bunları dışarı çıkarmak için vaatlerde bulunuyorlar. Listelerine bu isimleri koyuyorlar, koydular.

“BİZE İHANET EDENLER ONLARA DA EDER”

Daha önce bunların söylediği sözler, bırak bakan olmayı milletvekili dahi olamaz dedikleri kişileri listelerindeki en uygun yerlere koydular. Bize ihanet edenler onlara da eder. Bizim onlardan beklediğimiz bir şey olmadığı gibi, gitmek isteyene zor diyene dur demeyiz. Biz kapıyı açtık. Bunlar dış mihrakların siparişleri ile bir araya gelen kuklalar.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.