Gedson yuvadan uçuyor

Gedson yuvadan uçuyor
A+
A-

Teknik direktör Şenol Güneş’in vazgeçilmezlerinden biri olan genç orta saha Gedson Fernandes takımdan ayrılıyor. Sezon sonunda İngiltere’den birçok teklif alacak olan Gedson’un Ada’ya uçması bekleniyor.

Takımın başına tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in geçmesiyle istikrarlı bir futbol anlayışına dönen Beşiktaş’ta alınan sonuçlar ve oyuncuların performansları beklentileri karşılıyor. Orta sahaya yapılan transferlerin ardından forma rekabetinin kızışması bazı isimleri daha ön plana çıkaran etken oldu. Son olarak devre arasında takıma katılan Amir Hadziahmetovic’in performansı göz doldururken takımda var olan orta sahalar da ilk 11’e girebilmek için sıkı çalışmalar sürdürüyor.

Süper Lig’de yakaladığı serinin ardından ezeli rakibi Fenerbahçe’yi mağlup eden Siyah-Beyazlılar son olarak da sahasında Giresunspor’u 3-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet serisine ulaşmıştı. Süper Lig’de gösterdikleri performansla dikkat çeken hücum oyuncuları son 5 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırdı. Forvetlerin oyuna iyi yansıyan skorlarının en büyük etkenlerinden biri de orta saha oyuncularının istikrarlı performansları oldu.

Takımdaki en istikrarlı isimlerden olan orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’de gösterdiği performansla sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunan isimlerin başında geliyor.

Geçen sezonun ara transfer döneminde iyi bir transfer operasyonla takıma katılan Fernandes 6 milyon euro bedelle Siyah-Beyazlılara katılmıştı. Avrupa’nın dev kulüplerinin de radarına giren Fernandes için Beşiktaş kurmaylarının istediği rakam da belli oldu.

Fernandes’ten yüksek bir gelir bekleyen Beşiktaş, oyuncunun bonservis bedelini 13 milyon euro olarak belirledi. İdareciler ayrıca oyuncunun sonraki satışından da %15 pay hakkı istiyor. Genç oyuncunun eski takımı Benfica ile yapılan özel anlaşmalar gereği Beşiktaş Gedson’un satışının yarısını Benfica’ya verecek.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.