Erdoğan: Siyasi mevta olacaklar

Erdoğan: Siyasi mevta olacaklar
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de depremzedelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. “Seçimler yaklaştıkça birileri yine tüm tuşlara basmaya başladı.” diyen Erdoğan konuşmasında muhalefeti eleştirdi. Erdoğan, Bu millet koalisyon dönemlerinin ne demek olduğunu, neyin bedellerinin ödendiğini çok iyi bilir. Bildiği için de böyle göz boyamalara asla izin vermez. Bunlar siyasi mevta olacak.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

“Seçimler yaklaştıkça birileri yine tüm tuşlara basmaya başladı. Birileri yine ikbal derdine düştü. Bizimle hizmet ve eser siyasetinde yarışmak yerine abuk sabuk vaatlerle günü kurtarma gayretindeler. Deprem günlerinin üzerinde 2 ay kadar süre geçti. İlk günlerde ortalığı kaldıranlardan bugün ses gelmiyor. Çünkü bunların ülkeye kazandırdıkları hiçbir yatırımları yok. Örnek bir eserleri yok.

“SELO DENEN ADAM KÜRT MÜ SANIYORSUNUZ?”

1 sene boyunca onlarca toplantı yaptılar ama adaylarını bile kavgasız belirleyemediler. 7 kişi birbirlerini idare edemiyorlar. Birilerine makam mevki dağıtmak dışında anlaştıkları hiçbir konu yok. Bak şimdi her partinin genel başkanına birer cumhurbaşkanlığı yardımcılığı dağıtıyorlar. Böyle devleti yönetmek olur mu? Bunların devlet yönetmekten haberleri yok. Ondan sonra da utanmadan israftan bahsediyorlar. İsrafın ta kendisi bu. Kandil’den aldıkları talimatı yerine getirmek. Bunların tek derdi terör örgütleri ile el ele omuz omuza yürümek. Bunlar değil mi Diyarbakır’da 51 Kürt vatandaşımızı katledenler. O Selo denen adam Kürt mü sanıyorsunuz? O Zaza. Ne diyorlar onu da çıkaracağız, şunu da çıkaracağız. Benim milletim bu terörist örgütün parlamentodaki uzantılarına yol açar mı?

“BU MİLLET KOALİSYON DÖNEMLERİNİ ÇOK İYİ BİLİR”

14 Mayıs’ta bunları sandığa gömeceğiz. Bu millet koalisyon dönemlerinin ne demek olduğunu, neyin bedellerinin ödendiğini çok iyi bilir. Bildiği için de böyle göz boyamalara asla izin vermez. Bunlar eski günleri bilmeyen gençlerimizi kandırabileceklerini düşünüyorlar. Biz Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yaptık bunlar bir tahta köprü dahi yapamazlar. Gençler biz Fatih’in torunuyuz. Sandıkta bu masaya en büyük tokadı gençlerimiz indirecek. Bu gençler sandıkta tokadı öyle bir indirecek ki seçimden sonra o masanın etrafında kimse kalmayacak. Bunlar siyasi mevta olacak. Seçim sürecinin depremzedelerimizin sorununu geri plana itmesine asla izin vermiyoruz.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.