Kılıçdaroğlu: Herkesin kapısında para dilenen bir Türkiye görmeyeceksiniz

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Bulgaristan’dan iktidarın dış politika adımlarına eleştirilerde bulundu. İktidarın partiyi devletleştirdiğini ve dış politikayı şahsileştirdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu “Aslında bu Sovyet rejimidir. Parti devletmiş gibi davranıyor. Bay Kemal gelince o duracak, bu duracak algısı yapıyor. Bay Kemal’le devlet yine devlet olacak. Herkesin kapısında para dilenen ben ettim sen etme diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Herkesin kapısında para dilenen bir Türkiye görmeyeceksiniz
A+
A-

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Kırcaali’de düzenlenecek olan iftar programına katılmak üzere Bulgaristan’a gitti.

Kırcaali’den seçmenlere seslenen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

“Kırcaali’den selamlar. Evlad-ı Fatihanlarla akşam iftarımız var” notuyla paylaştığı videoda Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kaydetti:

‘DEVLET POLİTİKALARI PARTİLERDEN BAĞIMSIZ’

Tek bir lafım olacak: Türk dünyası politikası, Akdeniz politikası, dış politika ve savunma sanayi politikası bunlar devlet politikalarıdır ve devlet politikaları partilerden bağımsızdır. Çünkü devlet bakidir. Saray partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor.

‘BAY KEMAL’LE DEVLET YİNE DEVLET OLACAK’

Aslında bu Sovyet rejimidir. Parti devletmiş gibi davranıyor. Bay Kemal gelince o duracak, bu duracak algısı yapıyor. Durmaz efendim durmaz. Bay Kemal’le devlet yine devlet olacak. Parti de parti. Devlet olması gerektiği gibi ciddi olacak. Herkesin kapısında para dilenen ben ettim sen etme diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.