Şenol Güneş, Trabzonspor 11’ini belirledi

Şenol Güneş, Trabzonspor 11’ini belirledi
A+
A-

Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Şenol Güneş, karşılaşmanın 11’ini netleştirmeye başladı.

İşte Güneş’in sahaya sürmeyi planladığı isimler…

E ARTIK ROSİER DE VAR

Kartal’ın Atletico Madrid’le oynadığı özel mücadelede dikkat çeken isimlerden biri de Valentin Rosier olmuştu. Onur Bulut transferinden sonra gözden düşen Rosier enerjisiyle dikkat çekti. Milli arada boyun bölgesindeki kist cerrahi operasyonla alınan Fransız sağ bek maça ilk 11’de başladı ve çok formda bir görüntü verdi. Rosier çalımları ve yerinde müdahaleleriyle tribünlerin alkışını topladı. Tecrübeli isim, kalan haftalarda sağ bekte Onur Bulut’la forma rekabeti içinde olacak.

KEVİN NKOUDOU’YA ŞANS DOĞDU

Teknik direktör Şenol Güneş’in önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünmediği Kevin Nkoudou, Atletico Madrid’le oynanan özel maçta 84. dakikada oyuna girip 88’deattığı şık gol ve hırsıyla dikkat çekmişti Kamerunlu oyuncunun 10 dakikalık performansı göz doldurdu. Şenol Güneş’in, Cenk Tosun’un sakatlığı sebebiyle Kevin Nkoudou’yu Trabzonspor maçının kafilesine dahil etme ihtimalinin olduğu kaydedildi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.