Muharrem İnce, sonunda patladı!

 Muharrem İnce, sonunda patladı!
A+
A-

Millet İttifakı’nda oyları bölmesi yönünde endişe duyulan ve bu sebeple yoğun eleştirilerin odağına oturan Muharrem İnce, sonunda patladı. ”Muhalif görüntülü dar görüşlü bazı gazeteciler, bazı sosyal medya hesapları iktidardan daha fazla bizimle uğraşıyor.” diyen İnce, “Anlayın artık yıldıramazsınız!’ ifadesini kullandı.

“İKTİDARDAN DAHA FAZLA BİİZMLE UĞRAŞIYORLAR”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gazetecilere tepki gösteren Muharrem İnce, ”Muhalif görüntülü dar görüşlü bazı gazeteciler, bazı sosyal medya hesapları iktidardan daha fazla bizimle uğraşıyor. Amaçları CHP Milletvekili listelerindeki garabeti seçmeninden gizlemek. Bilmeleri gerekir ki seçmen kör ve sağır değildir. Bize gelince; açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyeceğimize ant içtik, anlayın artık yıldıramazsınız!” ifadelerini kullandı.

SADULLAH ERGİN TEPKİSİ

Sadullah Ergin’in adaylığına bir kez daha tepki gösteren İnce, ”Kumpas davaları sürerken, 16 Şubat 2010’da İlhan Cihaner Başsavcıyken tutuklandığında, Sadullah Ergin Adalet Bakanıydı.Bugün İlhan Cihaner listede yok ama Sadullah Ergin CHP milletvekili adayı. Vicdanınıza bırakıyorum.” diye tepki gösterdi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.