Anket sonuçları moralimi bozdu 

Anket sonuçları moralimi bozdu 
A+
A-

İYİ Parti’nin milletvekili aday listelerinde yer alan bazı isimlere tepkisini gösteren ve ayrıca partinin oy oranının baraj altına düştüğü açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, kendisine “Çok güvendiği bir firmadan” geldiğini belirttiği anket sonuçlarının moralini bozduğunu ifade etti. Çıray ayrıca Akşener’in kendisini hala görevden almamasına dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, tv100’de Talat Atilla’nın sorularını yanıtladı. İYİ Parti’nin oy oranının baraj altına düştüğü açıklamasıyla dikkat çeken Aytun Çıray, “Çok güvendiğim bir firmadan gelmişti. Anket sonuçları moralimi bozdu” ifadelerini kullandı.

Partisinin aday listelerinde yer alan bazı isimlere tepkisini gösteren İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, kendisine “Çok güvendiği bir firmadan” geldiğini belirttiği anket sonuçlarının moralini bozduğunu ifade etti. Çıray ayrıca Akşener’in kendisini hala görevden almamasına dikkat çekti.

CHP’DEN AYRILDIĞINA PİŞMAN MI?

tv100’de gazeteci Talat Atilla’nın “CHP’den ayrıldığınız için pişman mısınız?” sorusuna Çıray şöyle yanıt verdi:

“Hayır. Bir önceki konuşmamda söylediğim şey, geçmiş anketlerin ortalaması olan 15’ler bandını ifade etmekti. Ertesi sabah bana gerçekten çok güvendiğim bir anket firmasından söz konusu anket sonuçları gelince doğrusu bir partili olarak moralimin bozulduğunu ifade etmek istiyorum.”

‘HÂLÂ GÖREVDEN ALINMADIM’

“Belki de biraz da partinin dinamiklerini tetiklemek istedim. Ben partinin üyesiyim. Genel başkanım hala görevden almadığı sürece başdanışmanıyım. Bu partinin kurucu genel sekreteriyim. Tabii ki partime oy vereceğim, cumhurbaşkanlığı seçiminde hepimiz sayın Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz.”

Kaynak: Medyatava

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.