Bülent Korkmaz şaşkınlığını gizleyemedi! 

Bülent Korkmaz şaşkınlığını gizleyemedi! 
A+
A-

Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Boluspor’u 2-0 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte, Bülent Korkmaz’ı hayrete düşüren olay…

1. Lig’in 33. haftasında konuk olduğu Boluspor’u 2-0 yenen Rizespor’da, teknik direktör Bülent Korkmaz, zor bir deplasman maçı oynadıklarını belirtti.

İkinci yarıda 10 kişi kalmalarına rağmen gol yemeden 2-0’lık bir galibiyet elde ettiklerini anlatan Korkmaz, “Boluspor bu maçı kazanıp, play-off’u zorlamak istiyordu. Bunun da bilincindeydik. Oyundan ziyade skoru almak çok önemliydi. Skoru aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Takım halinde oynamaya, hareket etmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız” değerlendirmesinde bulundu.

“İLK DEFA BU KADAR ZORLU BİR LİG VAR”

1. Lig’in çok çekişmeli geçtiğini vurgulayan Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sanırım ilk defa bu kadar zorlu bir lig var. Ben Süper Lig’de çalıştım. İlk defa birinci ligde çalışıyorum ama hep takip ediyordum. İlk defa 6-7 takım arasında böyle bir zirve yarışı var. Hiçbir zaman olmadı bu. Samsunspor zaten garantiledi çıkmayı. Ancak 5-6 takım çok zorluyordu. Dolayısıyla çok zor geçiyor. Çok iyi mücadele ediyoruz. O mücadelenin sonucunu alıyoruz. Bundan sonraki maç bizim için daha önemli.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.