Valencia tek kral olmaya hazırlanıyor

Valencia tek kral olmaya hazırlanıyor
A+
A-


Kariyer sezonunu yaşayan 33 yaşındaki Ekvadorlu golcü Enner Valencia, Fenerbahçe tarihine geçmeye hazırlanıyor. Spor Toto Süper Lig’de 27 gol atan Valencia, krallığı neredeyse garanti altına almış durumda.

GÖZÜ REKORLARDA

Ankaragücü karşısında ligde 27. kez fileleri havalandıran başarılı forvet, gözünü tarihi rekorlara dikti. Fenerbahçe’de ligde bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu 28 golle Alex De Souza. Valencia efsaneye ait olan bu rekoru geçmeye çok yakın. Fenerbahçe’nin tarihinde ligde bir sezonda en fazla ağları sarsan isim ise 29 golle Aykut Kocaman. Ekvadorlu yıldızın bu rekoru kırması için de 3 gole ihtiyacı var.

Alex ve Aykut Kocaman'ın rekoru tarihe karışmak üzere! Valencia tek kral olmaya hazırlanıyor

31 GOL ATTI

Enner Valencia,resmi maçlarda 31 kez ağları havalandırdı. Kanarya’da bir sezonda en fazla gol atan isimler, 32 kez fileleri sarsan Tanju Çolak ve Aykut Kocaman. 33 yaşındaki forvet, bu alanda da zirveye oynuyor. Golcü oyuncu ayrıca Süper Lig tarihine geçmeye de çok yakın.

Alex ve Aykut Kocaman'ın rekoru tarihe karışmak üzere! Valencia tek kral olmaya hazırlanıyor

SÜPER LİG’E DE DAMGA VURMAK İSTİYOR

Süper Lig’de bir sezonda en fazla gol sevinci yaşayan isimler 29’ar kez ağları havalandıran Diagne ve Gomis. Enner Valencia, ligde 4 gol daha atarsa tek başına rekorun sahibi olacak.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.