Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklendi
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bir doğru 6 yanlış götürür. 6’lı masa 7 oldu ya. Cuma günü kavuşacağımız Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Güzel bir pankart daha görüyorum 6 artı 1 masanın son kullanma tarihi 14 Mayıs yazıyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Bunlar 14 Mayıs’ta siyasi mevta olacaklar. Ocak ayında uzunca bir aranın ardından sizlerle hasret gidermiş, kucaklaşmıştık. Biz Denizli ziyaretinden 10 gün sonra yaşadığımız 6 Şubat depremleri sebebiyle tüm dikkatimizi uzunca bir süre deprem yaralarının sarılmasına verdik. 6’lı Masa bu arada bölücü örgünü partinin uzantısının katılması ile 7’li oldular. Sonra iki belediye başkanını da ekleyip 9’lu oldular. Masanın adayının belli olması ile birlikte PKK ve FETÖ yöneticileri de bu isme destek vermek için saklandıkları inlerinden başlarını çıkardılar. Kandil’den tehdide başladılar. Artık İHA’larımızın, SİHA’larımızın onları inlerinde bombalamasına tahammül edemediler.

“Sen kimsin kendine gel”

Ne diyorlar? Gelince AKINCI’ları İHA’ları SİHA’ları satacaklarmış. Yahu sen kimsin sen kendine gel. TCG Anadolu uçak gemimizi 30 bini aşkın kişi ziyaret etti. Herkes coşku içinde Cumhurbaşkanına teşekkkür ediyor, seviniyor. Bu mutluluğa tahammül edemeyenler var.

“Emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal’in yanında saf tuttu”

ABD’den Avrupa’ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal’in yanında saf tuttu. Biz ise Allah’a dayanarak, milletimize güvenerek yola revan olduk. Adaylığımızı zaten aylar öncesinde ilan etmiştik. Biz bazıları gibi yıkmaya değil, inşa etmeye geldiğimiz için milletimizin huzuruna eli boş çıkmadık. Seçim beyannamemizle Türkiye Yüzyılı vizyonunun ilk 5 yıldaki somut adımlarını sıraladık. Biz çok çalıştık, iyi hazırlandık. Şimdi de 14 Mayıs’ta bunları vatandaşlarımızla birlikte sandığa gömeceğiz.

“Deprem bölgesindeki şehirlerimizi ayağa kaldıracağız”

Tüm bunları yaparken deprem bölgesini asla ihmal etmedik. Bakanlarımız sahada. Amacımız 650 bin yeni konut yaparak deprem bölgesindeki şehirlerimizi ayağa kaldırmaktır. Ülkemizi atılımlarla tanıştırmış bir iktidarız. Hem demokrasimizi geliştirmeye, hem de kalkınmamızı hızlandıracak birçok projemiz hepsi beyannamemizde var.

“Ailemizi ve evlatlarımızı maddi ve manevi tedbirlerle koruyacağız”

Bu ülkenin 85 milyon vatandaşı hangi kökenden olursa olsun aynı büyük ailenin birer ferdidir. CHP LGBT’leri besleyebilir. Terör örgütünün parlamentodaki uzantısı HDP ile LGBT’cidir. Diğer yavrucuklardan LGBT’ye karşı bir söz duydunuz mu? Ama biz ailenin kutsallığına inanıyoruz. O yüzden 14 Mayıs çok önemli. Dünyada ve ülkemizde aile kurumunu yıkmaya yönelik kampanyalar hız kazandı. Ailemizi ve evlatlarımızı maddi ve manevi tedbirlerle koruyacağız. Kuracağımız aile ve gençlik bankası bunun ilk adımı olacak. Aile kalkanı programı ile ev hanımlarından çocuklara kadar ailenin tüm bireylerine destek vereceğiz. Evlerimizin yükünü çeken ev hanımlarımıza emeklilik hakkı getiriyoruz. Emekli olmak isteyen ev hanımlarımızın primlerinin üçte birini biz karşılayacağız. Gençlerimize 2. müjdemiz eğitimlerinden iş kurmalarına, evliliklerine kadar yanlarında yer alıyoruz. Evlenmek isteyen gençlere 2 yıl geri ödemesiz, 48 ay vadeli faizsin 150 bin lira kredi vereceğiz. 3. müjdemiz ailenin tüm fertlerine. Her ailede en az 1 kişinin istihdama katılmasını temin edeceğiz. Bu amaçla istihdam edilen 1 kişinin sigorta primini gerekirse biz karşılayacağız. Bu sözlerimizi hayata geçireceğimizi en iyi sizler biliyorsunuz.

Kılıçdaroğlu’na ‘Londra’ tepkisi

Bir gün şu kadar milyar dolar bulduk, ülkeye getireceğiz diyor. Arkasından ülkeyi Londra tefecilere teslim etme niyeti çıkıyor. Bay bay Kemal bu Londra tefecilerinin işi gücü yok da sana neden bu kadar para versin ya? Bay bay Kemal bu parayı getirdin de nereye boca ettin? Nerede bu para. Bu adamın hayatı yalanLondra’nın tefecileri bu kadar aptal mı ya? Biz milletimiz için hep büyük hayaller kurduk ama hiçbir zaman hayal satmadık. Ülkemiz nice saldırılara maruz kalırken biz çoık daha güçlendik. Hiçbir engelin tuzağın bizi engellemesine izin vermedik. Yeni bir seçimin yeni bir tercihin arifesindeyiz. 14 Mayıs Bay Bay Kemal’in siyasi mevta olduğu tarih olacak. Türkiye Yüzyılını kime emanet edersiniz? Gözünüzün nuru evlatlarınızı kime emanet edersiniz? Ülkenizin siyasi, ekonomik, diplomatik gücüyle dünyada hak ettiği yeri alması için kime güvenirsiniz? Mesele bu. Denizli bugüne kadar hep yanımızda yer aldı. 14 Mayıs’ta Denizli’den yine rekor bir destek bekliyorum. Denizli’nin bütüm milletvekillerini AK Parti’ye vermeye hazır mıyız? Denizli’ye sağlıkta 14’ü hastane olmak üzere 38 sağlık tesisini hizmete aldık. TOKİ vasıtasıyla 10 bini aşkın konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Denizli’de ilk evim projesi kapsamında 3 bin 150 konut inşa edeceğiz. Ulaştırmada 65 km’den devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 442 km’ye çıkardık.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.