İBB Üsküdar’daki kaçak yapıları yıktı

İBB Üsküdar’daki kaçak yapıları yıktı
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı zabıt ekipleri, Üsküdar Meydanı’nın bütünlüğünü bozan kaçak işletmelerin yıkımı mahkeme kararına rağmen Şehircilik İl Müdürlüğü ve Üsküdar Kaymakamlığı’nca engellenen kafelerin yıkımı için sabah saatlerinde bölgeye geldi. Tüm engellemelere rağmen belediye ekipleri çalışmalarını sürdürerek yıkım işlemlerini tamamladı.

Söküm işlemleri esnasında bir kafenin çatısına kim olduğu bilinmeyen bir kişi zabıta ekiplerine silah çekti.

‘KİM BU SİLAHLI KİŞİ?’
İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, elinde silah olan şahsın videosunu paylaştı ve “Kim bu silahlı kişi? Üsküdar’daki kaçak kafelerde neler oluyor?” notunu yazdı.

‘GÖZALTINA ALINDI’
Daha sonra ortadan kaybolan şahıs hakkında Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Büfe sahibinin yakını olduğu belirtilen T.S. gözaltına alındı. Şüphelinin kullandığı tabancanın ise ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

‘MİLLET KAZANDI’
Tüm zorluklara rağmen yıkım çalışmalarını sosyal medya hesabından duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Millet kazandı… Üsküdar Kuşkonmaz Camii yanındaki kaçak kafelerle mücadelemizde başarılı olduk. Tüm koruma çabalarına rağmen, milletin malını tekrar millete kazandırdık. Üsküdar’a hayırlı olsun” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.