Kanarya Başakşehir virajında

Kanarya Başakşehir virajında
A+
A-

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Ligde son olarak MKE Ankaragücü’nü Kadıköy’de 2-1 mağlup eden Sarı-Lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkın artmamasını sağlamıştı. Son maçında İstanbulspor’a 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir ise 45 puanla 5. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-Lacivertlilerde sarı kart cezalısı Osayi-Samuel’in yanı sıra bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle 17 Nisan’da başarılı bir operasyon geçiren kaptan Altay Bayındır ile sakatlıkları bulunan Zajc, Lincoln Henrique ve Joshua King müsabakada forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de Batshuayi ile antrenmanlara dönen Peres’in ise forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Fenerbahçe’de 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-Lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Miha Zajc, Emre Mor, Arao ve Valencia, bugün kart görmeleri durumunda İstanbulspor karşısında takımı yalnız bırakacak. Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe bugün oynayacakları maçla birlikte Spor Toto Süper Lig’de 30. kez rakip olacak. Daha önce oynanan 29 maçta Sarı-Lacivertlilerin 15-11 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.