Mlli kalecinin sahalara dönüş tarihi belli oldu

Mlli kalecinin sahalara dönüş tarihi belli oldu
A+
A-

Ankaragücü maçından sonra ameliyata alınan milli kaleci Altay Bayındır’ın operasyonu başarılı geçti. Sevenlerinin merakla beklediği futbolcudan iyi haber geldi.

Sarı Lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Altay Bayındır’ın hastane odasında doktoruyla bir fotoğrafına yer verildi. Paylaşımda, “Geçmiş olsun Altay Bayındır. Kaptanımız Altay Bayındır, Acıbadem Hastanesinde başarılı bir bel fıtığı operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” paylaşımı yapıldı.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçeli futbolcular, Bayındır’a kaldığı hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Acıbadem Hastanesi’nde operasyon geçiren milli oyuncuyu takım arkadaşları ve teknik kadro yalnız bırakmadı. Antrenman sonrası hastaneye giden oyuncular ve teknik kadro, Altay Bayındır’a destek oldular.

SAHALARA DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Genç futbolcunun doktoru Dr. Cengiz Dinç, “Sakatlığın ve ameliyatın detaylarını bilmeden net bir yorum yapmak zor. Ancak genelde bu operasyondan sonra oyuncunun çalışmalara başlaması 4 ila 6 hafta arasında değişiyor” ifadelerini kullandı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.