Trabzonspor’a Hırvat hoca! İşte alacağı ücret

Trabzonspor’a Hırvat hoca! İşte alacağı ücret
A+
A-

Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrası bordo-mavili takımda şoke eden gelişmeler yaşanmış, bordo-mavili kulübün teknik direktörü Abdullah Avcı da görevi bırakmıştı. Trabzonspor, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Bordo-mavili kulüp, anlaşma kapsamında bu sezonun kalan bölümü için Hırvat çalıştırıcıya 100 bin avro, gelecek iki sezon için de 1 milyon 600 biner euro garanti ücret olmak üzere toplam 3 milyon 300 bin avro ödeme yapacak.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Nenad Bjelica ile 2024-25 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre teknik direktöre 2022-23 futbol sezonu için 100 bin avro, 2023-24 futbol sezonu için 1 milyon 600 bin avro, 2024-25 futbol sezonu için 1 milyon 600 bin avro ücret ödenecektir.”

adaa.jpg

Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan’ın, İstanbul’daki ofisinde Hırvat çalıştırıcı ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

İKİ DEFA LİG ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Daha önce ülkesinin dışında Austria Wien, Lech Poznan ve Spezia’yı çalıştıran Bjelica, son olarak ülkesinde Dinamo Zagreb ve NK Osijek’te görev yaptı. Bjelica, Dinamo Zagreb ile iki kez lig şampiyonluğu yaşadı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.